Kategorier
Haandverkerstuene Midtfyns Bryghus Utstyr

Nytt kjøleskap, mye godt øl og nytt brygg på trappene

Noe har da skjedd den siste tiden, selv om det ikke har blitt så mye brygging. Men det har blitt mye godt øl!

I går var jeg på Haandverkerstuene å hadde en 6-retters middag sammen med Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus! Noen herlige matkombinasjoner, med posjert kveit med gresskarkrem servert sammens med en barley wine! En helt uventet suksesskombinasjon!

Forrige uke fikk jeg også tak i et kjøleskap! Et brukt et, men jeg fikk det gratis og ga et par hjemmebrygg som takk! Det falt visst i smak da jeg fikk en melding noen dager senere at om de likte det. Dette kjøleskapet blir kjekt å finne nå når jeg venter min 2 første corneliusfat. På de skal det blant annet lagres en India Black Ale, da det er en konkurranse igangsatt av Haandbryggeriet. Det blir spennende!

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.