Kategorier
Cantillon Carlsberg Danmark Euskal Garagardoa S.A. København Mikkeller Moonlight Brewing Company Närke Kulturbryggeri Øltester Sigtuna Skebo Bruksbryggeri Slottskällans Bryggeri Spania Stockholm Sverige

Oppsummering uke 13 – Ølgadget, 1 april og MASSE øl

Det har vært en stille uke her på Høyt Skum. Selv etter totalt 5 år med blogging, har jeg ikke lært å lage noen saker før jeg drar på reise. Jaja, har ihvertfall fått smakt masse godt både i Danmark og Sverige!

Ukens Øldings – Ølhage
Et nødvendig onde til alle ølglade gadgetfreaks der ute!

Kjære Staten; Drit og dra…
Staten sendte meg brev der de ba meg slutte å skrive om norskt øl

Velkommen til april…
Det visste seg at forrige innlegg var en aprilspøk… Hvem ville ha trodd det? 😉

Smakte øl

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.