Kategorier
Bryggeriet Høyt Skum

Det ligger noe i luften…

Bryggeriet Høyt Skum har stått stille, litt i likhet med bloggen de siste ukene. Forretningsreiser, søvnløse netter med baby er noen av årsakene. Men nå skjer det noe..

For det nærmer seg nemlig bryllup, og der skal det jo serveres øl! Det står en rough porter som nok er ferdig gjæret, og etter planen skal jeg brygge en wit en av de nærmeste dagene. Har aldri brygget denne stilen før, men det blir gøy! Smakte Mikkellers Imperial Wit for en liten tid tilbake, så jeg har litt inspirasjon 😀

Gjæren vil bli brukt om igjen til et Kon-Tiki øl, i xbeeriment «serien» til Høyt Skum. Der har jeg jo tidligere laget øl med bacon. Denne gang med…? Tiden vil vise!

Høyt Skum – Jørn Idar

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

2 svar til “Det ligger noe i luften…”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.