Kategorier
Aass Bryggeri Anbefaling Høyt Skum TV

Gratulerer med dagen! Episode #8 – Aass Bock og bløtkake

En sen, men god 17. mai spesial av Høyt Skum TV; klassikeren bockøl og bløtkake!

For hva er vel mer passende på vår nasjonaldag enn å spise bløtkake? Og da må man jo selvfølgelig drikke noe som passer til, dermed ble bockøl et naturlig valg!

Høyt Skum – Jørn Idar

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

7 svar til “Gratulerer med dagen! Episode #8 – Aass Bock og bløtkake”

En riktig tillykke med 17. mai!
Bare noen dager til dere skal arrangere øl og mataften! Gleder dere dere?

Bra du liker det programmet! Kom gjerne med forslag til endring/forbedringer, øl typer, øl og matkombinasjoer du vil jeg skal prøve!

Ja, det er best lys, lett å få någen lunde «sterilt» og ryddig å så er det best lydisolert.
Kanskje ikke så koselig rom, men praktisk 😉

lol som kidza si…

Nei det ble desverre avlyst grunnet for få påmeldinger.

Blir vel til at vi prøver igjen til høsten, og da på en Fredag. (Torsdag gjorde nok mye for at påmeldingene uteble denne gangen)

[…] Bokkøl er et maltrikt, undergjæret øl. Det sies at øltypen stammer fra den tyske hansabyen Einbeck i Niedersachsen, der Einbecker Brauhaus bruker betegnelsen ur-bock om sitt bokkøl. Normalt er bokkøl svært mørk, men i Tyskland brygges det også lysere sorter. Bokkøl sies å være et godt supplement til desserter og spesielt bløtkake fremheves ofte som en god match til dette ølet. Jeg har ikke prøvd det selv, men ølbloggeren Høyt Skum videotestet kombinasjonen på selveste 17.mai. […]

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.