Kategorier
Bryggeriet Høyt Skum Myra Bryggeri

Litt øl, men ingen TV…..

Ustabilt er vel det man kan kalle det. Men ingen Høyt Skum TV idag.

I går var det bryggedag, og selv om jeg har episoder ferdig filmet har jeg ikke hatt tid til å redigere dem.

Gårsdagens all-grain brygging var jeg igjen ikke fornøyd med, med alt for lite utbytte og med andre ord: for lite godsaker i ølet til gjærcellen. Men jeg er fortsatt hooked, så det blir mer brygging! Jeg håper på å få til en brygging i helgen også, men dette blir en 6 dagers arbeidsuke. Så det spørs vel litt hva jentene hjemme sier…

Legger ved et bilde av mangoen jeg har brukt i mango-witen min. 750 gr deilig fersk mango til 3 liter deilig wit. Blir spennende å smake resultatet!

Høyt Skum – Jørn Idar

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.