Kategorier
Kegerator Myra Bryggeri Utstyr

Myra Bryggeri – En liten bryggerioppdatering

Øltappegadget, øldursj, oppdatert ølkjeller og fermenteringskjøleskap. Det baller fort på seg når man har det gøy!

Denne helgen var det barneselskap hos oss, da prinsessen vår ble 1 år. Tiden går utrolig fort, med både det ene og det andre. Og selv om jeg hadde hodet i vaskebøtta og armene i bakingen denne helgen, ble det litt tid til hjemmebryggerelaterte ting også!

 
Hjemmebryggeri
Omorganisert ølkjeller, med et øltappekjøleskap, et fermenteringsskap, ølhyller, nyryddet maltskap og litt småplukk.

I tillegg til å ha fått orden på ølkjelleren har jeg fått en ny gadget, en BeerGun. Den er designet for å lettest mulig overføre karbonert øl fra fat til flaske. Jeg har valgt å investere i denne da jeg har bommet 2 ganger på vkarboneringen på mine øl. Med denne vil jeg kunne kontrollere karboneringen kunstig i fatet, og på den måten slippe å ha øl som vist på bildet under.

Hjemmebrygget øldursj, overcarbonated
Ølfontene…

Håper du har en fantastisk mandag, jeg personlig håper å få brygget en oatmeal stout i dag. Det hadde vært en KNALL start på uken!

 
Høyt Skum – Jørn Idar

 

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.