Kategorier
Alt annet

Stille uke

Denne uken er jeg på forretningsreise i Italia noen uker, og det blir nok litt stille her på Høyt Skum. Men mens du venter, kanskje du vil tenke litt på hvilke øl du vil jeg skal teste på Høyt Skum TV? Jeg skal prøve å få tak i det, selvfølgelig, er det tilgjengelig i butikk/Vinmonopol, er det lettere å få det til. Men jeg vil prøve å få tak i der meste!

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.