Kategorier
Berentsens Brygghus Boulevard Brewing Co Brewdog Browerij Bockor Coisbo Beer Fanø Bryghus Gueuzerie Tilquin HornBeer Nøgne Ø Ølmonopol Ølnyheter Søbgaard Ugly Duck Brewing Co Vinmonopolet Weihensthephan

Ølnyheter i Vinmonopolets novemberlansering

I alt juleølhysteriet er det en lansering av nye produkter på Vinmonopolet, med flere godbiter både i hyllene og på bestillingsutvalget.

Det er et spredt slipp denne gangen også. Gledelig er det å se to nye alkoholfrie hveteøl fra Tyskland, noe som undertegnede har savnet lenge. 3 nye surøl fra dens hjemmland Belgia kommer også, og smaksintense mørke øl fra Danmark så vel som fra Nøgne Ø. Nøgne Ø Imperial Rye Porter er forøvrig det ølet som igjen gjorde med intressert i Nøgne Ø igjen, og det markerer vel starten på alle nye ølene som jeg har skrevet om tidligere.

På bestillingsutvalget er det en klar overvekt av danske bryggerier, noe man vel skulle tro det var nok av på Vinmonopolet. Noe det ikke er nok av er amerikanske øl, og nå kan vi endelig få Boulevard Brewing Co i Norge. Et litt annerledes amerikansk bryggeri, og deres Tank 7 har blitt en personlig favoritt fra bryggeriet.
Også et nytt norsk brygg er å finne der, nemlig Berentsens Bombay India Pale Ale. Jeg har personlig ikke prøvd den, men mine bloggkolleger i Det gyldne øls kommandørskap anbefaler den gladelig.

Er det noen godbiter dere gleder dere spesielt til?

Høyt Skum – Jørn Idar

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

2 svar til “Ølnyheter i Vinmonopolets novemberlansering”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.