Kategorier
Eik & Tid Featured Ølforedrag Ølhistorie

Ny bestselger før ølbokbonanza!

Den Norske Ølboka julDa er desember her, og julen kommer snikende inn. Om en uke er jeg med å arrangerer ølbokbonanza hos Oslo-bryggeriet Eik & Tid, noe jeg gleder meg veldig tid. Og bonanza har det virkelig vært, da det i dag ble klart at Den Norske Ølboka er på bestselgerlisten. Helt magisk!

Det er visst noe som heter «den vanskelige andreboken» på forfatterspråket, om bok nummer to fra en forfatter. Nå skal det vel sies at jeg har hatt både en og to bøker før jeg i år publiserte Den Norske Ølboka, men dette er den ordentlige oppfølgeren til Ølboka. Det var som kjent en suksess, og de er veldig vanskelig å følge. Derfor ble jeg fantastisk glad over alle dere ølgærninger som har støttet opp om denne boken, og som har vært med på å gjøre at man denne uken finner Den Norske Ølboka på bestselgerlisten over faglitteratur i Norge. Om ikke det er en god start på uken, så vet ikke jeg!?!!

Og om du er interessert i å få et signert eksemplar enten til deg selv eller noen du kjenner, så blir det mulighet fredag 9. desember på Eik & Tid. Dørene åpner klokken 15.00 på Eik & Tid der de brygger et samarbeidsøl med Ego Brygghus, med gratis bryggeriomvisning fra klokken 17.30 mens vi ølforfatterne setter i gang klokken 19.00. Det hele er selvfølgelig gratis, og med muligheter om å få et signert eksemplar til julepriser og høyt skum.

Høyt Skum – Jørn Idar

Eik og Tid bryggeri

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.