Kategorier
Ølkokken

Krabbetapas

Norsk sjømat er i verdensklasse, og krabbe er inget unntak. Og i vår erfaring er ofte det enkle det beste, rett og slett fordi råvarepreget kommer mer frem om man ikke har for mange ingredienser. Og dette er definitivt en slik oppskrift, som også kombineres meget godt med saison.

Nok til 15-20 små krabbetapaser
Ferdig på 5 minutter

  • 150 gr krabbekjøtt
  • 4 ss snøfrisk med dill
  • 1 ts lime
  • 1 ts pepper
  • 1 pakke melbatoast

Start med å blande alt sammen alt unntatt toasten i en bolle. Gjør det litt forsiktig, på den måten slipper man å knuse krabbekjøttet til mos. La det stå i 30 minutter slik at smakene får satt seg. 

Spre et godt lag over toasten og server med en god og krydret saison. 

Av Jørn Idar

Høyt Skum er drevet av Jørn Idar, utdannet kokk, forfatter og servitør, som til daglig driver ølgrossisten Beer Enthusiast. Med erfaring fra restaurantbransjen og Vinmonopolet, har han blant annet skrevet fem ølbøker de siste årene. Jørn Idar er gift og har to barn, og bedriver mye av fritiden sin til å finslipe ferdighetene som frisbeegolfer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.