Kurs og eventer

Jeg har gjennom de siste 10 årene holdt hundrevis av ølsmakinger, kurs og seminarer. Jeg mener at ølkunnskapen er til for å deles, og jeg har alltid prøvd å ha en underholdende og pedagogisk vinkling på smakingene. I alt fra grunnkurs i øl til øl og mat, om jeg kan skape engasjement hos de som er med vet jeg at det blir noe de kommer til å huske og lære mye fra.

Jeg arrangerer flere gratis digitale ølkurs, rundt spennende temaer der man kan delta fra komforten (og kohorten) i sin egen stue. Alle slike eventer kan du se her:

Oversikt over eventer og smakinger.

I tillegg blir jeg leid inn for å holde kurs, både for bedrifter og private, med pakkeløsninger eller skreddersydde oppsett. Her kan man få introduksjon til f.eks den forlokkende ølkulturen til Belgia, eller hva med en tur inn i IPA`ens verden?

Om jeg kan bidra til en herlig aften i ølets tegn, eller som krydder til en bedriftssamling, ta kontakt for en nærmere prat.