Kurs og eventer

Jeg har gjennom de siste 10 årene holdt hundrevis av ølsmakinger, kurs og seminarer. Jeg mener at ølkunnskapen er til for å deles, og jeg har alltid prøvd å ha en underholdende og pedagogisk vinkling på smakingene. I alt fra grunnkurs i øl til øl og mat, om jeg kan skape engasjement hos de som er med vet jeg at det blir noe de kommer til å huske og lære mye fra.

Jeg arrangerer flere gratis digitale ølkurs, rundt spennende temaer der man kan delta fra komforten (og kohorten) i sin egen stue. Alle slike eventer kan du se her:

Oversikt over eventer og smakinger.

I tillegg blir jeg leid inn for å holde kurs, både for bedrifter og private, med pakkeløsninger eller skreddersydde oppsett. Her kan man få introduksjon til f.eks den forlokkende ølkulturen til Belgia, eller hva med en tur inn i IPA`ens verden?

Om jeg kan bidra til en herlig aften i ølets tegn, eller som krydder til en bedriftssamling, ta kontakt for en nærmere prat.

Hei ølgærning.

Hvis du vil få tilsendt oppskrifter, artikler, videoer, podcaster, eventer og mer, meld deg på det månedlige nyhetsbrevet.